Τρίτη 11 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας (Παλαιολόγου 10), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΚΟ Εργαζομένων Δήμου Αθήνας, με θέματα τις εξελίξεις σε Πρόνοια - Τοπική Διοίκηση και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

Στις 6 μ.μ., στις Σέρρες, στην αγορά, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Παύλο Φαρμάκη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 π.μ. και στις 10 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σαλαμίνας.

-- Στις 12 μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Boehringer Ingelheim» στο Ελληνικό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «Δικτατορία 1967 - 1974, Κείμενα και Ντοκουμέντα», στην «Οδό Ονείρων». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μούλης, μέλος της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 13 Ιούλη, στις 9 μ.μ., η ΚΟ Κύμης διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Οι κήποι των Κήπων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ