Πέμπτη 13 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιλαϊκά προαπαιτούμενα με «ουρά» για να ανακάμψει το κεφάλαιο

Παράλληλα η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο αρπαγής των αποθεματικών των Ταμείων, με συμμετοχή τους στη δημοπρασία του υπό έκδοση κρατικού ομόλογου

  • Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός μοίραζε χτες ακάλυπτες επιταγές για «δίκαιη ανάπτυξη» στο λαό της Δυτικής Μακεδονίας, μιλώντας σε Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κοζάνη, με την «επιστολή προθέσεων» προς το ΔΝΤ η κυβέρνηση προετοίμαζε τα επόμενα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» για να ανακάμψει το κεφάλαιο.
  • Τα νέα χτυπήματα στα Εργασιακά, η κατακρεούργηση των προνοιακών επιδομάτων που έχουν απομείνει, οι παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων και δεκάδες ακόμη μέτρα περιλαμβάνονται στο προς υπογραφή μνημόνιο με το ΔΝΤ, που θα έρθει να «κουμπώσει» με αυτό της Ευρωζώνης.
  • Οπως αναφέρεται στην «επιστολή προθέσεων» προς το ΔΝΤ, που συνεδριάζει στις 20 Ιούλη, σε περίπτωση «απόκλισης» από τους στόχους που περιγράφονται, θα υπάρξουν νέα «διορθωτικά» μέτρα, πάνω σε αυτά που έχουν ήδη ψηφιστεί για τη διετία 2019-2020 σχετικά με τις συντάξεις και το Φορολογικό.
  • Με καταστολή απάντησε η κυβέρνηση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σωματείων και φορέων χτες στην Κοζάνη. Την επίθεση καταγγέλλει το ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ