Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ριζούπολης Αττικής καλεί σε σύσκεψη στην ταβέρνα «Το Μπεγλέρι» (Κρώμνης & Χριστιανουπόλεως), με θέμα την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μετάλλου της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ, στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138), διοργανώνουν εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης που επιμελήθηκαν, με τίτλο «Μεταλλεργάτες, Ιστορία και Αγώνες. Η συμβολή του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει βίντεο που επιμελήθηκε η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής. Στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση φωτογραφίας, αφιερωμένη στους αγώνες των εργατών Μετάλλου, και έκθεση βιβλίου.

-- Στις 6 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Μπραχάμι, με επικεφαλής τον Θανάση Οικονόμου, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 9.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ Ανθούσας, με επικεφαλής τον Γιάννη Κιούση.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση τιμής για το Μπλόκο της Κοκκινιάς από τις ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στη Μάντρα του Μπλόκου (πίσω από την πλατεία Οσίας Ξένης). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Στις 8 μ.μ., στο Μενίδι, στην κεντρική πλατεία Δημαρχείου, η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με σύνθημα: «Ελληνες, μετανάστες και πρόσφυγες εργάτες αγωνιζόμαστε οργανωμένα και ενωμένα ενάντια στον καπιταλισμό, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., οι ΚΟ Ελευσίνας διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο χώρο δίπλα από το παλιό δημοτικό αναψυκτήριο, στην παραλία Ελευσίνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ