Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
Μπορεί καλύτερα για τους «επενδυτές»

Ψηλά κρατά η ΝΔ την υπόθεση με τις «επενδύσεις» και το ποιος, ανάμεσα στην ίδια και τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να ανοίξει ακόμα πιο διάπλατα δρόμους κερδοφορίας στο κεφάλαιο.

Σε αυτή τη βάση, 14 βουλευτές της ΝΔ, με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλούν για «υπονόμευση της επένδυσης στις Σκουριές». Σημειώνουν ότι «την ώρα που η Ελλάδα διψάει για επενδύσεις, η σπουδαιότερη και μεγαλύτερη επένδυση της χώρας στον εξορυκτικό κλάδο και στη βαριά βιομηχανία σήμερα, κινδυνεύει να παγώσει», αποδίδοντας στον ΣΥΡΙΖΑ «αναποτελεσματικότητα» και «κομματικές αγκυλώσεις», «ανικανότητα» και «ιδεοληψία».

Ο πρόεδρος του κόμματος, Κυρ. Μητσοτάκης, συνδέοντας το θέμα με την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, λόγω βύθισης δεξαμενόπλοιου, έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο: «Μπλοκάρουν την επένδυση στο όνομα της δήθεν οικολογικής ευαισθησίας. Αλλά αδιαφορούν για την καταστροφή στη Σαλαμίνα».

Στο ίδιο μοτίβο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, εστιάζοντας και στην υπόθεση του Ελληνικού, δήλωνε χτες ότι ο πρωθυπουργός, μαζί με τις Σκουριές, «καταστρέφει μέσα σε δύο μέρες τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ