Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 8.30 π.μ. η Τόνια Γαρδούνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, θα επισκεφτεί το μηχανοστάσιο στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη και στις 10.00 π.μ. το κεντρικό εργοστάσιο του Πειραιά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους, μπροστά και στο 43οΦεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ.

-- Στις 9.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Βοτανικό, με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη, στις 9.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στα Λιόσια, με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση, στέλεχος του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στα Καλύβια, στο δημαρχείο, η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής καλεί σε εκδήλωση με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές και με θέμα: «Ποιος οπλίζει το χέρι των εμπρηστών; Διαχείριση των δασών προς όφελος του λαού». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., στο μνημείο που βρίσκεται στο δρόμο Νιγρίτας - Σοχού, η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση μνήμης για τη μάχη στο Τάσιουλουκ στις 14/9/1944. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Γιάννης Δελής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ