Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμπόρευση με το ΚΚΕ γιατί το δίκιο του λαού δεν χωράει στο σύστημα της αδικίας

Σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, στο πλαίσιο του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, μίλησε το Σάββατο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

  • Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στην αντιλαϊκή - αντεργατική επίθεση, ενάντια στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, παντού. Ετσι, δυναμικά, αγωνιστικά, θα συνεχίσουμε!
  • Απευθυνόμαστε σε όσους οι προσδοκίες, οι ελπίδες τους δεν περιορίζονται στα όρια του συστήματος της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
  • Τους καλούμε να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στο εργατικό - λαϊκό κίνημα, που έχει γραμμή ρήξης και σύγκρουσης με το καπιταλιστικό σύστημα, που ανασυντάσσει τις δυνάμεις του, δεν υποχωρεί, δεν τα διπλώνει, δεν κάνει πίσω, δεν σκοντάφτει σε κυβερνήσεις και κόμματα, δεν τα χάνει, δεν ταλαντεύεται. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ για την Κοινωνική Συμμαχία.
  • Με το ΚΚΕ γιατί παλεύει για την κοινωνία που μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του λαού. Τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία, όπου την εξουσία θα έχει η εργατική τάξη. Με το ΚΚΕ γιατί σήμερα το πραγματικά «σύγχρονο και νέο» είναι να απολαμβάνει ο λαός τον πλούτο που παράγει, η νεολαία να έχει μόνιμη δουλειά, με σύγχρονα δικαιώματα, να ζει χωρίς τον εφιάλτη της ανεργίας.

ΣΕΛ.  10   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ