Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Αύριο η συγκέντρωση καταδίκης των φασιστικών επιθέσεων

Στην πλατεία Δημαρχείου, στις 6 μ.μ., καλούν η ΤΟ Θριασίου - Μεγαρίδας και Κλαδικές ΚΟ του ΚΚΕ

Κάλεσμα στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν την εγκληματική - ναζιστική Χρυσή Αυγή και τη δολοφονική της δράση απευθύνουν η ΤΟ Θριασίου Μεγαρίδας και Κλαδικές ΚΟ του ΚΚΕ από την περιοχή.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος καλούν σε συγκέντρωση αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Ασπροπύργου, ως απάντηση στους συχνούς ξυλοδαρμούς μεταναστών εργατών από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη δολοφονική επίθεση σε Πακιστανό εργάτη γης.

Οι εξορμήσεις σε εργοστάσια, εμπορομάγαζα, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και γειτονιές της περιοχής είναι καθημερινές από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, σε μια προσπάθεια να φτάσει πλατιά στην εργατική τάξη το κάλεσμα για απομόνωση των φασιστών και όσων τους θρέφουν. Για να γίνει καθαρό ότι οι φασίστες είναι εγκληματίες επειδή είναι ναζί, δηλαδή τα μαντρόσκυλα των καπιταλιστών. Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος, συζητώντας με Ελληνες και μετανάστες εργαζόμενους, αναδεικνύουν μεταξύ άλλων τις ευθύνες της κυβέρνησης τόσο για την καθυστέρηση της δίκης όσο και γιατί οι φασιστικές συμμορίες δρουν ανενόχλητες στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου.

  • Πλήθος φορέων καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μετανάστες εργάτες στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδώσει τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής, Βοιωτίας και νήσων Αργοσαρωνικού, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης και το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝ. Επίσης οι Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί Σύλλογοι: Οικονομικού ΕΚΠΑ, Νομικής ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου Πειραιά, Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ, Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ, Φυσικού ΕΚΠΑ, Μαθηματικού ΕΚΠΑ, Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ (ΝΦΕΕΜΠ), ΣΓΤΚΣ, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πειραιά και ΑΣΠΑΙΤΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ