Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Η ΚΟ Τζιτζιφιών Καλλιθέας Αττικής καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Θησέως 141), με θέμα: «Σε άδικο σύστημα δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη. Συσπείρωση τώρα με το ΚΚΕ για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την ανάπτυξη της Κοινωνικής Συμμαχίας, το σοσιαλισμό».

Αύριο, Σάββατο, η ΤΕ Ροδόπης διοργανώνει εκδήλωση για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κομοτηνής. Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Την Κυριακή 15 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στον Αϊ - Γιώργη Αιγάλεω, στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση για τη μάχη του Αϊ - Γιώργη, που δόθηκε στις 29 Σεπτέμβρη του 1944. Θα μιλήσουν στέλεχος του ΚΚΕ και εκπρόσωπος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη:

Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Κατασκευών της ΚΟ Κ. Μακεδονίας καλεί σε σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης (Σουρή - Ολύμπου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ