Σάββατο 14 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης (Καλογερά 18), η ΚΟ Κυψέλης Αττικής καλεί σε σύσκεψη για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100χρονα της Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Αμαρουσίου, η ΚΟ Αμαρουσίου καλεί σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΤΟ Βορείου Τομέα της ΚΝΕ «100 χρόνια από τον Κόκκινο Οκτώβρη».

-- Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών Πέλλας, σε εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση: Ο καπιταλισμός είναι το χθες, ο σοσιαλισμός είναι το αύριο», θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στον Αγιο Κήρυκο Ικαρίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Αύριο Κυριακή:

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Εβρου διοργανώνει στα Παλιά Νεκροταφεία Αλεξανδρούπολης πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές, μαχητές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ - ΔΣΕ, που εκτελέστηκαν από το Εκτακτο Στρατοδικείο Αλεξανδρούπολης την περίοδο 1946 - '49. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Στο χώρο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μνημείου με τα ονόματα των 65 εκτελεσθέντων αγωνιστών.

-- Στις 11 π.μ., στην Ηλιούπολη, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα & Σοφ. Βενιζέλου), η ΚΟ Ηλιούπολης καλεί σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στον Αη Γιώργη Αιγάλεω, στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση για τη μάχη του Αη Γιώργη, που δόθηκε στις 29 Σεπτέμβρη το 1944. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ και εκπρόσωπος του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Ευόσμου, παρουσίαση του βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» «Πάσα Αγγελίνα», με ομιλητή τον Περικλή Παπαδόπουλο, μέλος του γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο κινηματοθέατρο «Αστρον», στη Μενεμένη, βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό», με ομιλήτρια τη Στέλλα Καινουργιάκη, μέλος της ΤΕ Εμπορίου - Υπηρεσιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Κατασκευών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης (Σουρή - Ολύμπου).

-- Στις 7.30 μ.μ, η ΤΕ Λέσβου καλεί σε εκδήλωση, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43), με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για τη μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ