Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 43% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Τις δυνατότητες που υπάρχουν για να στεφθεί με επιτυχία και η φετινή μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης αποτυπώνουν η πανελλαδική άμιλλα και τα ποσοστά κάλυψης των πλάνων των Κομματικών Οργανώσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τρίτο κατά σειρά πανελλαδικό «κλείσιμο», το ποσοστό κάλυψης φτάνει στο 43%, με τις περισσότερες ΚΟ να καλύπτουν πάνω από το 43,5% του πλάνου τους.

Σε ό,τι αφορά την κατάταξη των ΚΟ, στην πρώτη θέση πέρασε η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με ποσοστό κάλυψης 48,29%, στη δεύτερη θέση η ΚΟ Αν. Στερεάς - Εύβοιας με 48,10% και στην τρίτη η ΚΟ Αττικής με 45,68%.

Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ: Πελοποννήσου με 45,52%, Αν. Μακεδονίας - Θράκης με 45,35%, Αιγαίου με 44,74%, Εξωτερικού με 43,83%, Κ.Μακεδονίας με 41%, Ηπείρου με 40,02%, Θεσσαλίας με 39,02%, Κρήτης με 35,05% και Δ. Μακεδονίας με 30,01%.

Η ΚΝΕ καλύπτει το πλάνο της κατά 37,80% και η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» κατά 55,92%.

Οσο η μάχη κλιμακώνεται από τις ΚΟ, τόσο περισσότερο εντείνεται και η άμιλλα ανάμεσά τους, μια ακόμα μορφή για να ανεβαίνει η συλλογική προσπάθεια. Θυμίζουμε ότι εκτός από την πανελλαδική άμιλλα, υπάρχουν και αυτές ανάμεσα σε συγκεκριμένες Οργανώσεις, όπως ανάμεσα στις ΚΟ Αττικής και Κ. Μακεδονίας, όπου η διαφορά στην κάλυψη του πλάνου μεγάλωσε αυτή τη βδομάδα υπέρ της πρώτης. Επίσης ανάμεσα στην ΚΟ Αν. Στερεάς - Εύβοιας και την ΚΟ Πελοποννήσου, όπου η πρώτη πέρασε μπροστά μετά το πρόσφατο «κλείσιμο», αφήνοντας τους Πελοποννήσιους στην 4η θέση...

Τα κριτήρια που έχει θέσει η Γραμματεία της ΚΕ για την ανάδειξη των τριών πρώτων Οργανώσεων Περιοχής είναι, εκτός από το βαθμό υπερκάλυψης του πλάνου, η προσωπική συνεισφορά των μελών της ΚΟ («κόκκινα μεροκάματα»), η συγκέντρωση των κομματικών συνδρομών για Νοέμβρη - Δεκέμβρη και ο βαθμός ανταπόκρισης και στράτευσης των οπαδών και φίλων του Κόμματος. Ενώ, ως βραβεία θα δοθούν αναμνηστικές πλακέτες και τα εξής: Για την 1η Οργάνωση η σημαία του Κόμματος και τεχνολογικός εξοπλισμός, για τη 2η Οργάνωση τεχνολογικός εξοπλισμός και πίνακας ζωγραφικής από το Αρχείο του Κόμματος και για την 3η Οργάνωση τεχνολογικός εξοπλισμός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ