Τρίτη 5 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Την Πέμπτη η εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα

Εκδήλωση με θέμα «Ενέργεια για τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες ή για τα κέρδη των καπιταλιστών;», διοργανώνει η ΤΟ Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας, τιμώντας τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας (Πτολεμαΐδα). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ενόψει της εκδήλωσης αλλά και της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, η ΤΟ Ενέργειας, από χτες πραγματοποιεί πανεξόρμηση τους χώρους δουλειάς και περιοδείες με ομιλίες σε εργατικούς χώρους της ΔΕΗ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, χτες το πρωί περιόδευσε στο εργοτάξιο κατασκευής της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V, ενώ το απόγευμα, ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος, μίλησε σε εργαζόμενους στο Ηλεκτροτεχνείο του ΑΗΣ Καρδιάς.

Σήμερα, Τρίτη, στις 12 μ. ο Θ. Χαστάς θα περιοδεύσει στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου. Αύριο, Τετάρτη, στις 8 π.μ. ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του Κόμματος, θα περιοδεύσει στο Νότιο Πεδίο και στις 12 το μεσημέρι στον ΑΗΣ Μελίτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ