Τρίτη 5 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η απάντηση της εργατικής τάξης στη στρατηγική του κεφαλαίου

Εκδήλωση στην Αθήνα, αύριο, Τετάρτη 6 Δεκέμβρη, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα

«Η απάντηση της εργατικής τάξης στη στρατηγική του κεφαλαίου για την καπιταλιστική ανάπτυξη»: Με τον τίτλο αυτό καλεί η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ εργατοϋπαλλήλους, ανέργους, νέους και νέες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που οργανώνει αύριο, Τετάρτη 6 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «WYNDHAM GRAND ATHENS» (πρώην «Imperial Hotel», πλ. Καραϊσκάκη, σταθμός μετρό «Μεταξουργείο»).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και ήδη η πρόσκληση και η αφίσα για την προπαγάνδισή της κυκλοφορούν σε χώρους δουλειάς σε όλη την Αττική.

Η εκδήλωση γίνεται σε μια περίοδο που είναι σε εξέλιξη αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε μια σειρά από χώρους δουλειάς, ενώ προετοιμάζεται μαχητικά και η πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη. Στις μάχες αυτές πρωτοστατούν οι κομμουνιστές, τα μέλη και οι οπαδοί του Κόμματος, καλώντας την εργατική τάξη να απορρίψει κατηγορηματικά την προπαγάνδα της κυβέρνησης και της εργοδοσίας. Να μη στρατευτεί μαζί τους στο στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης, που σημαίνει θυσίες διαρκείας για το λαό. Η πρωτοβουλία αυτή της ΚΟ Αττικής απευθύνεται σε πρωτοπόρους εργάτες που έχουν συμβάλει στην οργάνωση των κινητοποιήσεων μαζί με τους κομμουνιστές το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, το «παρών» θα δώσουν εργαζόμενοι που αυτό το διάστημα έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τους κομμουνιστές, με τη συλλογική οργανωμένη δράση στους τόπους δουλειάς, αλλά και εργαζόμενοι που μετά από καιρό αδράνειας ξαναμπαίνουν στη μάχη. Στόχος είναι να συζητηθούν τα συμπεράσματα από τις κινητοποιήσεις, από τις πολιτικές εξελίξεις και να ενισχυθεί κι άλλο το ταξικό κριτήριο στους εργαζόμενους, να μεταδοθεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πιο πλατιά το κάλεσμα συστράτευσης με το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ