Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 15 Δεκέμβρη

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συνταξιούχοι της χώρας για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Παρασκευή 15/12 στις 5 μ.μ., που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων.

Ενόψει του συλλαλητηρίου, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις θα δώσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 11/12 στις 11 π.μ.

Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων: «Οι συντάξεις μας, τα δικαιώματά μας στην Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι χάρισμα, δεν τα χρωστάμε σε κανένα δανειστή και θα τα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Απαιτούμε: Αμεση καταβολή σε όλους τους συνταξιούχους των προπληρωμένων δώρων μας - Επαναφορά του ΕΚΑΣ. Αμεση έκδοση όλων των κύριων, επικουρικών συντάξεων, καθώς και των εφάπαξ και των μερισμάτων που χρονίζουν. Καταβολή των συντάξεων χηρείας με κατάργηση των διατάξεων του νόμου 4387/16. Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων. Κατάργηση των παρακρατήσεων για την Υγεία, στις κύριες και επικουρικές συντάξεις. Κατάργηση όλων των αντισυνταξιουχικών - αντεργατικών νόμων και απόδοση σε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί. Καταγγέλλουμε τις νέες θανατηφόρες περικοπές του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ