Τρίτη 12 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Συνεχίζεται η εξόρμηση

Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Γαλατσίου «Καμίνι» (Ρεθύμνης 36 & Καψάλη Χρήστου 14). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Περιοδείες μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στις εργατικές κατοικίες της Ταραμπούρας στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Royal Olympic» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης, μέλος της ΤΕ Περιστερίου Αττικής, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στο δημαρχείο Περιστερίου.

-- Στις 7 π.μ. στις εγκαταστάσεις του ηλεκτροφωτισμού του δήμου Πατρέων στου «Λαδόπουλου» θα μιλήσει ο Σπ. Μπέτσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας.

-- Στα ξενοδοχεία της Πάτρας «Βυζαντινό» (6 μ.μ.) και «Αστέρας» (7 μ.μ.), με επικεφαλής την Κ. Σίμου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αχαΐας.

Αύριο, Τετάρτη, στις 7 π.μ., στη ΔΕΥΑ του δήμου Πατρέων θα μιλήσει ο Γιάννης Τόλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ