Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΕΝΓΕ
Να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα στους απλήρωτους επικουρικούς

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χτες με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενημερώθηκε πως η απόφαση της διάσκεψης κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι θετική όσον αφορά την αποπληρωμή δεδουλευμένων σε επικουρικούς γιατρούς και λοιπό υγειονομικό προσωπικό δημόσιων νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και ΠΕΔΥ.

Είχαν προηγηθεί, προχτές, δυναμική κινητοποίηση της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΑΠ στην έδρα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και συνάντηση με αντιπροσωπεία του, καθώς και κινητοποίηση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία στη Βουλή.

Η ΟΕΝΓΕ απαιτεί να ενεργοποιηθούν άμεσα όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε τα οφειλόμενα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των απλήρωτων εργαζομένων τις επόμενες μέρες. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει «καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός» και απαιτεί από την κυβέρνηση «να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, για το οποίο φέρει στο ακέραιο την ευθύνη, και να μπει τέλος στην ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ομηρία των συναδέλφων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ