Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ενημερώνει το λαό με καθημερινές εξορμήσεις και συγκεντρώσεις

Με πολιτική εξόρμηση σε χώρους δουλειάς και γειτονιές αναδεικνύει το αντιλαϊκό περιεχόμενο της «αναπτυξιακής» φιέστας της κυβέρνησης

Από τις εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς
Από τις εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς
Εντονη πολιτική δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αχαΐα, τόσο για να οργανώσουν την αγωνιστική «υποδοχή» των εργαζομένων στην κυβερνητική «αναπτυξιακή» φιέστα, όσο και για να συζητήσουν μαζί τους την πείρα που έχουν αποκτήσει από τα τρία χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Οι περιοδείες σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς, καθώς και σε γειτονιές της Πάτρας, του Αιγίου και χωριά της Αχαΐας έχουν έναν βασικό στόχο: Να αναδείξουν στο λαό της Αχαΐας ότι δίκαιη ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει μέσα σε ένα άδικο σύστημα.

Το πρόγραμμα περιοδειών των κλιμακίων του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη: Στις 6 π.μ., στο εργοστάσιο της «Frigoglass» στην Κάτω Αχαΐα και στις 9 π.μ., σε βιοτεχνίες μετάλλου στο Ρίο, με επικεφαλής τον Στέφανο Λαβράνο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Στις 9 π.μ., στην «Intracom» στην Πάτρα. Στις 10 π.μ., στο Νοσοκομείο Ρίου, με επικεφαλής τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Στις 11 π.μ., στη ΔΕΗ στην Πάτρα, με επικεφαλής την Μίλια Θεοφιλάτου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας. Στις 11 π.μ., στη λαϊκή αγορά της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα. Στη 1 μ.μ., στις υπηρεσίες του δήμου Αιγιαλείας, με επικεφαλής τον Χρήστο Λαϊνά, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και δημοτικό σύμβουλο Αιγιαλείας. Στη 1.30 μ.μ., στο εργοστάσιο της «Hellas Can» στη ΒΙΠΕ. Στις 7 μ.μ., στα Λουσικά, στη Φώσταινα και την Αρλα Αχαΐας, με επικεφαλής τον Αλέκο Θανόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Δυτικής Αχαΐας.

Αύριο, Παρασκευή: Στις 8.30 π.μ., στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα, με επικεφαλής την Δήμητρα Κωστοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας. Στις 2 μ.μ., στο Νοσοκομείο Αιγίου, με επικεφαλής την Ειρήνη Αρμενάκα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Στις 7 μ.μ., στα σούπερ μάρκετ της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Στις 7 μ.μ., στον Ανω και στον Κάτω Αλισσό, με επικεφαλής τον Νίκο Νιφάκο, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Το Σάββατο 3 Φλεβάρη: Στις 11 π.μ., στη λαϊκή αγορά της Ταραμπούρας στην Πάτρα, με επικεφαλής τον Τάσο Αλατάκη, μέλος της ΤΕ Αχαΐας. Στις 2 μ.μ, στο λιμάνι και τις λιμενικές υπηρεσίες του Αιγίου.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω ομιλίες:

Το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στο καφενείο «Ο Αρίστος» στο κέντρο της Πάτρας, θα μιλήσει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και αντιδήμαρχος Πατρέων.

Την Κυριακή 4 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρας στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 11 π.μ., στο καφενείο «Πέττας» στην Εγλυκάδα της Πάτρας, θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ