Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσια πολιτική δραστηριότητα με περιοδείες και συγκεντρώσεις

Από την περιοδεία στο εργοτάξιο της πρώην «Παπαστράτος»
Από την περιοδεία στο εργοτάξιο της πρώην «Παπαστράτος»
Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ στην Αττική με καθημερινές περιοδείες, εξορμήσεις και συγκεντρώσεις. Το Κόμμα απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Για να γίνει πράξη το δίκιο τους, χρειάζεται «ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσει το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Χτες, κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ, βρέθηκε στο εργοτάξιο του πρώην «Παπαστράτου» στον Πειραιά, όπου εργάζονται οικοδόμοι για την κατασκευή του. Συζήτησε μαζί τους τις πολιτικές εξελίξεις, καλώντας τους να απορρίψουν την προπαγάνδα της κυβέρνησης που προσπαθεί να τους στοιχίσει πίσω από το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης. Οπως είπε το στέλεχος του Κόμματος, πρέπει να βγει το συμπέρασμα ειδικά από τα τελευταία χρόνια, διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ότι δεν υπάρχει φιλολαϊκή διέξοδος στην κυβερνητική εναλλαγή. Οτι η διέξοδος για τους εργαζόμενους βρίσκεται στη συστράτευση με το ΚΚΕ. Στη συζήτηση με τους οικοδόμους ξεχωριστή αναφορά έγινε στην ανάγκη ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, συμμετοχής στο Συνδικάτο, οργάνωσης της πάλης μέσα στους χώρους δουλειάς, αξιοποιώντας και παραδείγματα από τις κινητοποιήσεις του κλάδου για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς


Σήμερα Πέμπτη, στις 9 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στην Πέτρου Ράλλη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Παρασκευή, στις 9 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στην Ανθούσα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Συγκεντρώσεις Κομματικών Οργανώσεων

Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Κατασκευών καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί στην αίθουσα ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1). Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, σε σύσκεψη - συζήτηση των ΚΟ του 4ου Διαμερίσματος θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών, σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ