Πέμπτη 15 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΕΕΔΥΕ
Στις 6 Μάη ο 2ος αγώνας δρόμου ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τη διεξαγωγή του 2ου αγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» (ημιμαραθώνιος) την Κυριακή 6 Μάη αποφάσισαν οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου και η ΕΕΔΥΕ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την Τρίπολη στις 5 το απόγευμα και η διαδρομή είναι: Τρίπολη - Κερασίτσα - Στάδιο - Αγ. Σώστης - Τρίπολη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές καλούν σε συσπείρωση και δράση για ένα ισχυρό αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, απαιτώντας: Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν. Την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών από τις ΝΑΤΟικές αποστολές. Το κλείσιμο της βάσης στη Σούδα και όλων των βάσεων και στρατηγείων. Κατάργηση των πυρηνικών - Να απαγορευτούν οι πυρηνικές δοκιμές. Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ και ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 5 μ.μ. από το πάρκο των Αλύγιστων (πλησίον φυλακών Τρίπολης) στον Αγιο Αθανάσιο. Μια ώρα πριν οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης για να παραλάβουν τον αριθμό τους. Για το σκοπό αυτό θα ξεκινήσουν λεωφορεία από την πλατεία Αγ. Βασιλείου στις 4 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ