Τετάρτη 25 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλούσια δραστηριότητα για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ζωής Περιστερίου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην «ΑΝΟΙΞΗ» (Λάρνακος 10) με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Μπουρναζίου και Αγ. Τριάδας Περιστερίου Αττικής καλούν σε συγκέντρωση στο θεατράκι του δημαρχείου, με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., οι Κλαδικές Οργανώσεις της ΤΕ Καρδίτσας καλούν σε εκδήλωση, στην αίθουσα ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ), με θέμα: «Η συμβολή του ΚΚΕ στην ανάπτυξη του εργατικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Νίκος Τέγος, Γραμματέας της ΤΕ.

Την Παρασκευή 27 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ανθούπολης Περιστερίου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο στάση Αγ. Βασιλείου (πλησίον νεκροταφείου, Αρετής 1), με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων οργανώνουν στην καφετέρια «Λέων» εκδήλωση με θέμα: «100 χρόνια δράσης για τη γυναικεία ισοτιμία και τα σύγχρονα δικαιώματα των γυναικών, για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, ανεργία, εκμετάλλευση και πολέμους. Οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους». Θα μιλήσει η Ελένη Κοτούπα, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, και θα γίνει προβολή ταινίας.

Το Σάββατο 28 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής Αττικής διοργανώνει στην αίθουσα ΠΟΚΕΝ - Κόκκινος Μύλος (Φιλαδελφείας 217 - κάτω από το 3ο ΚΑΠΗ) πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα: «Φτώχεια - Ανεργία - Υποβάθμιση - Ανταγωνισμοί - Επεμβάσεις. Αυτό είναι το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημά τους. Μόνη λύση η ανατροπή, η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο «Η ΜΟΥΡΙΑ» (Εγνατία & Αίγλης, πλ. Χρυσούπολης), με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Φαλήρου καλεί σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Π. Φαλήρου (Αγ. Βαρβάρας 24) με ομιλητή τον Αλέξη Ματή, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Νότιου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Γλυφάδας καλεί σε εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη», με ομιλήτρια την Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ