Σάββατο 28 Απρίλη 2018 - Κυριακή 29 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διεργασίες στα «δεξιά της δεξιάς»

Με αποχωρήσεις, μετακινήσεις, δηλώσεις και συναντήσεις συνεχίζονται οι διεργασίες στα «δεξιά» της ΝΔ, στο φόντο της γενικότερης αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού που είναι σε εξέλιξη.

Στο πλαίσιο αυτό, ρόλο «συνδετικού κρίκου» σε μια συσπείρωση «εθνικών πατριωτικών δυνάμεων» είπε ότι φιλοδοξεί να παίξει ο πρόσφατα αποχωρήσας από τη Χρυσή Αυγή, ευρωβουλευτής Ελ. Συναδινός. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος αποχώρησε την περασμένη βδομάδα, κατηγορώντας την ύπαρξη «ενός στενού κύκλου άεργων προσώπων» πέριξ του υπόδικου αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου. Σε συνέντευξή του ο Ελ. Συναδινός, επιβεβαιώνοντας τις ζυμώσεις που είναι σε εξέλιξη, είπε ότι «γίνονται συζητήσεις για μια συσπείρωση όλου του πατριωτικού χώρου» και ότι ακόμα δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτό δεν αφορά «κεντροδεξιές δυνάμεις», ενώ πιο συγκεκριμένα έκανε λόγο για «12 σχήματα», «πατριωτικές - εθνικές δυνάμεις», και πως ο ίδιος θέλει να είναι ο «συνδετικός κρίκος σε όλα αυτά».

Θυμίζουμε ότι πριν από τον Ελ. Συναδινό, είχαν αποχωρήσει και άλλα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης, όπως ο βουλευτής Ν. Μίχος (πέρασε αρχικά από το κόμμα Βελόπουλου, για να ενταχθεί τελικά στο ΛΑΟΣ), ο βουλευτής Δ. Κουκούτσης, ο Χρ. Κιτσόπουλος κ.ά.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των διεργασιών στον ευρύτερο «χώρο», πρόσφατα ο Π. Καμμένος συναντήθηκε με τους διαγραφέντες από τη ΝΔ Φαήλο Κρανιδιώτη και Κατερίνα Παπακώστα, τροφοδοτώντας εκ νέου τα σχετικά σενάρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ