Σάββατο 28 Απρίλη 2018 - Κυριακή 29 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης

Συγκέντρωση καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης που έγινε από φασιστικές - ακροδεξιές ομάδες την περασμένη Κυριακή κατά προσφύγων και μεταναστών στην πλατεία Σαπφούς διοργάνωσε την Παρασκευή το απόγευμα το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο, με συνθήματα όπως «Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά», «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Ο Γιάννης Ζαφειρίου, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, κάλεσε «όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους φορείς να καταδικάσουν και να απομονώσουν τη δράση των ακροδεξιών - φασιστικών - εθνικιστικών ομάδων που καλλιεργούν το μίσος και το ρατσισμό ανάμεσα στους λαούς. Με την πρακτική τους στην ουσία συντηρούν το πρόβλημα. Παράλληλα, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να φανούν αντισυστημικοί, ενώ στην ουσία είναι άξιοι υποστηρικτές της ίδιας συνολικής αυτής πολιτικής, που και τη φτώχεια βαθαίνει και διευρύνει, και τους λαούς ματώνει και γεννά προσφυγιά».

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Μυρτώ Καββαδία από το ΜΑΣ και ο Δημήτρης Στεφανής, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου. Διαβάστηκε ανακοίνωση καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης από το Ευρωπαϊκό Γραφείο της ΠΣΟ και ακολούθησε πορεία. Παρευρέθηκε ο Θανάσης Παφίλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ