Κυριακή 28 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αντιπολεμικά συλλαλητήρια

Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται μια σειρά από αντιπολεμικά συλλαλητήρια και εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρα. Συγκεκριμένα:

-- Στη Λήμνο, αύριο Δευτέρα 29 Οκτώβρη και ώρα 7.30 μ.μ, ο πολιτιστικός σύλλογος Μ.Ε.Α.Σ Λήμνου, διοργανώνει σύσκεψη, στο (Παπουτσίδειο κτίριο, Πλατεία ΟΤΕ) με θέμα: «Η επέτειος από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου και η διοργάνωση εκδηλώσεων».

-- Η Αντιπολεμική Επιτροπή Λέσβου πραγματοποιεί πλατιά σύσκεψη αύριο Δευτέρα 29 του Οκτώβρη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου και καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων και συλλόγων του νησιού.

-- Η Επιτροπή Φορέων και Πολιτών του Νομού Εβρου Ενάντια στον Πόλεμο διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 31 του Οκτώβρη και ώρα 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με θέμα: «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και οι επιπτώσεις του». Θα μιλήσει ο Θ. Στοφορόπουλος, πρέσβης επί τιμή.

-- Η Αντιπολεμική Κίνηση Γαλατσίου διοργανώνει συγκέντρωση ενάντια στον πόλεμο την Πέμπτη 1 του Νοέμβρη, στο παλιό τέρμα, στις 7 μ.μ.

-- Η Αντιπολεμική Επιτροπή Λιβαδειάς διοργανώνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, την Τετάρτη 7/11, με θέμα τη διεύρυνση της επιτροπής και τον προγραμματισμό πολύμορφων αντιπολεμικών εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων.

-- Αντιπολεμικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 του Νοέμβρη στα Τρίκαλα. Το συλλαλητήριο αποφασίστηκε σε σύσκεψη όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι 17 φορέων του νομού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ