Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Στο στόχαστρο οι λαοί
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902» σήμερα Τετάρτη:

  • Στις 18.15 στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο», που την επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Αννα Μπαλλή, μια συζήτηση με τους νομικούς Σπύρο Φυτράκη, Κώστα Μαυροειδή και τον Δημήτρη Καλτσώνη Δρ. Νομικής και μέλος του Κοινοβουλευτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και τη δίκη Μιλόσεβιτς.
  • Στις 19.00 στην εκπομπή «Συνδεθείτε με τον γιατρό σας» μια συζήτηση για τον διαβήτη με ομιλητή τον Σωτήρη Ράπτη.
  • Στις 20.20 ένα αφιέρωμα για το γνωστό γράμμα που απηύθυνε ο Νίκος Ζαχαριάδης, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στον ελληνικό λαό, στις 31 Οκτώβρη 1940, με αφορμή τη συμπλήρωση 61 χρόνων από τότε.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις», που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος, μια συζήτηση με τους καλεσμένους του για τα δημόσια νοσοκομεία, τα ιδιωτικά ιατρεία και την κυβερνητική πολιτική.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Ολυμπιακή Διαδρομή» σε επανάληψη ο δημοσιογράφος Κώστας Πασακυριάκος, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, συζητάει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις μεταφορές με τους: Γ. Σαρήγιαννη καθηγητή Πολεοδομίας του ΕΜΠ και τον Π. Πρωτοψάλτη γενικό διευθυντή Μεταφορών και Διακίνησης της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, ΑΘΗΝΑ 2004.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ