Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ
Πολύμορφη δράση για την κάλυψη των φιλόδοξων στόχων

Κατά 40,10% έχει καλυφθεί το πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη, και οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, με το κουπόνι στο χέρι, δίνουν τη μάχη, καλώντας τους εργαζόμενους να ενισχύσουν το Κόμμα τους, σε χώρους δουλειάς και γειτονιές.

Για την επιτυχία αυτής της σημαντικής μάχης, οι ΚΟ του ΚΚΕ παίρνουν πολύμορφες πρωτοβουλίες, ενώ αξιοποιούν και την άμιλλα μεταξύ τους, ως μια ακόμα μορφή για να μπουν περισσότερες δυνάμεις στη μάχη, για να αξιοποιηθούν όλα τα περιθώρια ενίσχυσης του Κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 12/11, σύσκεψη σε εορταστικό κλίμα λόγω των 100χρονων του Κόμματος πραγματοποίησαν με φίλους και οπαδούς οι ΚΟΒ Ντεπώ και Ανάληψης της ΤΟ Κεντροανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης. Στους συντρόφους και φίλους του Κόμματος που συνεισέφεραν «κόκκινα μεροκάματα» και εισφορές προς τιμήν της ηρωικής πορείας της επετείου από την ίδρυση του ΚΚΕ, απονεμήθηκε Αναμνηστική Κάρτα της Τομεακής Οργάνωσης, ενώ προβλήθηκε βίντεο για τα 100χρονα του Κόμματος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ΚΟΒ σε μια μέρα είχαν άνοδο πάνω από 10% στην άμιλλα της ΤΟ.

Μέλη και φίλοι προμηθεύτηκαν επίσης το Λεύκωμα για τα 100χρονα του ΚΚΕ, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ομιλία και συζήτηση πάνω σε θέματα επικαιρότητας και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.

Η σύσκεψη των ΚΟΒ Ανάληψης και Ντεπώ είναι η πρώτη από μια σειρά συσκέψεων που προγραμματίζει η Τομεακή Οργάνωση Κεντροανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, σε συγκέντρωση των ΚΟΒ Δ' Διαμερίσματος και Τριανδρίας, θα μιλήσει ο Σ. Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Βότση, σε σύσκεψη της ΚΟΒ Βότση, θα μιλήσει ο Γ. Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Επίσης αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Κρήνης στα γραφεία της, θα μιλήσει ο Αρ. Θάνος, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 18 Νοέμβρη, σε σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΒ Ανω Πόλης, θα μιλήσει ο Αρ. Θάνος.

Την Παρασκευή 23 Νοέμβρη, σε σύσκεψη της ΚΟΒ Χαριλάου θα μιλήσει ο Σ. Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αλλη μια άμιλλα ανάμεσα σε Οργανώσεις

Σε άμιλλα στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης καλεί η ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών Αργολίδας την ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας. Στο κάλεσμά της σημειώνει: «Ως "παραδοσιακά" η 1η Οργάνωση στις Οικονομικές Εξορμήσεις στο νομό, εδώ και χρόνια, που έχουμε ήδη φτάσει στο 52.55% του πλάνου μας, καλούμε σε άμιλλα μέχρι το τέλος της Οικονομικής Εξόρμησης την ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, από την οποία μας χωρίζει μια ανάσα, αφού βρίσκεται μόλις στο ...68%.

Εχουμε πείσμα, ορμή περίσσια, σχέδιο και αποφασιστικότητα! Αυτή τη βδομάδα θα τους φτάσουμε. Τα "κόκκινα μεροκάματα", και των συντρόφων και των εργατών - φίλων του ΚΚΕ, μπροστά στα γενέθλια του Κόμματός μας για τα 100 του χρόνια, θα μας φτάσουν τουλάχιστον στο 70%. Θα δώσουμε μέχρι τέλους τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στο Κόμμα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε και θα παραμείνουμε στην 1η θέση και στην ΕΠ Πελοποννήσου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ