Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων

Το Σάββατο 1 Δεκέμβρη, η ΚΟΒ Τυρνάβου πραγματοποιεί εκδήλωση στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, όπου θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα», ενώ στο φουαγιέ του θεάτρου θα υπάρχει έκθεση με αρχειακό υλικό.

Την Κυριακή 2 Δεκέμβρη:

-- Η ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στις 11 π.μ., στο μνημείο του Ανάποδου (Δερβένι), διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για το Ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ και τους αρχηγούς του, Θύμιο Καψή (Ανάποδο) και Γιώργη Βλαχούτσικο (Ευβοιώτη). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παππάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Ο Ικαρος» (Προκόπι).

-- Οι ΚΟ Χαλκίδας του ΚΚΕ καλούν στη θεατρική παράσταση «Το φως που καίει» του Κώστα Βάρναλη από τη Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Περιφ. Ενότητας Εύβοιας (Χαϊνά 93, Χαλκίδα).

Μουσικοθεατρική εκδήλωση - αφιέρωμα στο εργατικό-λαϊκό τραγούδι, με τίτλο «Η εργατιά σπάει του κόσμου τα δεσμά», διοργανώνει η ΚΟΒ Κέντρου Αγ. Τριάδας Περιστερίου του ΚΚΕ, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο δημαρχείου Περιστερίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ