Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις πριν από το Συνέδριο

Του διήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου προηγείται μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, που έχουν ξεκινήσει από τις 4 Νοέμβρη και που «εισάγουν» στην εποχή και το έργο μεγάλων λογοτεχνών που θα απασχολήσουν το Συνέδριο.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 1 Δεκέμβρη θα παρουσιαστεί στις 7 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 6.30 μ.μ.), στην Αίθουσα Συνεδρίων στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, η θεατρική παράσταση «Το φως που καίει» του Κ. Βάρναλη από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Επίσης, την Κυριακή 2 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ., θα γίνει λογοτεχνικός περίπατος. Η εκκίνηση θα γίνει από την είσοδο του Εθνικού Κήπου (Λεωφ. Αμαλίας) και η κατάληξη θα είναι στην οικία του Παπαδιαμάντη στου Ψυρρή.

Την ερχόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 5.30 μ.μ.), θα γίνει στην Αίθουσα Συνεδρίων στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου πάνω στο έργο του Ν. Καββαδία,με τρία πιάνα και πνευστά. Ερμηνεύουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Χρήστος Θηβαίος. Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που διατίθενται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Αντίστοιχα, την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ., θα γίνει λογοτεχνικός περίπατος. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Ομόνοιας («Βενέτης») και η κατάληξή του θα είναι στη Δεξαμενή (Κολωνάκι).



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ