Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 1 Δεκέμβρη:

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Λυκότρυπας - Αγίας Αννας Αχαρνών Αττικής διοργανώνει συγκέντρωση στο 4ο ΚΑΠΗ Αγ. Αννας, με θέμα «Με το ΚΚΕ για το δίκιο μας. Δυνατό εργατικό κίνημα, Κοινωνική Συμμαχία για την ανατροπή». Θα μιλήσει ο Τάσος Τραβασάρος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αμφιλοχίας διοργανώνει συνεστίαση στις 8.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Αμβρακία». Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 2 Δεκέμβρη:

-- Οι Οργανώσεις Αιγιαλείας - Καλαβρύτων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν, στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Φιλαρμονικής (Χιλιάχου Ορεινού 20), σε πολιτική σύσκεψη - συζήτηση, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την οικονομία και οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Οι Οργανώσεις Λακωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και ο Σύλλογος «Εκτελέσεις Περιφέρειας Γυθείου» καλούν στις 11 π.μ., στον Πασσαβά Γυθείου, σε εκδήλωση τιμής για τους 49 εκτελεσμένους από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

-- Στις 12 μ. στο καφέ «CENTER» στη Νεάπολη Κοζάνης, σε συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις, θα μιλήσει ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας οι Οργανώσεις Αμαλιάδας και Κάμπου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Δράμας διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΓΡΟΤΙΚΟ» στην Καλλίφυτο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 9.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ποντοκώμης, μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 9 μ.μ., η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στη φοιτητική λέσχη του ΤΕΙ, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη.

Την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στη 1 μ.μ., η ΚΟ Αλεξανδρούπολης καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Απέναντι», με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ