Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στο Παλαί ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Παλαί ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσει αφιέρωμα - αναδρομή στην εκατοντάχρονη πορεία του ΚΚΕ, με τη συνοδεία μεγάλης μουσικής ορχήστρας που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κώστα Ματσίγκου. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Αετόπουλος, Κώστας Καρμπάς, Βασίλης Κασούρας, Λάμπρος Καφκούλας, Σωτήρης Μπαλλάς, Δημήτρης Νικολούδης, Κωνσταντίνα Πάλλα, Βασίλης Πρατσινάκης, Ανθή Τατσιούλη, Μαρία Φραγκούλη.

Στο αφιέρωμα που θα παρουσιαστεί, μπλέκονται όμορφα πολλές μορφές τέχνης ενώ κυρίαρχο στοιχείο αποτελούν οι ζωντανές αναπαραστάσεις στιγμών της ιστορικής διαδρομής του Κόμματος, από πολυμελή ομάδα μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Με τη μεγάλη αυτή εκδήλωση κορυφώνονται οι δεκάδες εκδηλώσεις που έγιναν από την ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας στο 5χρονο των εορτασμών.

Σε εξέλιξη η πανεξόρμηση

Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη έχουν ριχτεί στη μάχη για την επιτυχία της εκδήλωσης. Με καθημερινές εξορμήσεις στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε εργαζόμενους και νεολαία, στους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες της υπαίθρου. Παράλληλα, οι γειτονιές της πόλης «στολίζονται» για τη μεγάλη γιορτή, με αφίσες και πανό, με συνθήματα στους τοίχους.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης πανεξόρμησης που βρίσκεται σε εξέλιξη, οργανώνονται και περιοδείες στελεχών του Κόμματος σε χώρους δουλειάς.

Από τις πρόβες ενόψει της εκδήλωσης
Από τις πρόβες ενόψει της εκδήλωσης
Σήμερα Τετάρτη, στις 6 π.μ., στο εργοτάξιο καθαριότητας και στις τεχνικές υπηρεσίες του Ευόσμου, θα περιοδεύσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Την ίδια ώρα, σε εργοστάσια της ΒΙΠΕ Σίνδου, θα περιοδεύσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Αύριο Πέμπτη 6/12, στις 10 π.μ., σε εργαζόμενους του Πολυτεχνείου ΑΠΘ, θα περιοδεύσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 11 π.μ., στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΣΜΑ) θα περιοδεύσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής. Και την ίδια ώρα, στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας στη Θεσσαλονίκη, θα περιοδεύσει ο Οδυσσέας Μάαιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 7/12, στις 6.30 π.μ., στο εργοτάξιο καθαριότητας Πολίχνης και στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά, θα περιοδεύσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αναχώρηση λεωφορείου από την Κοζάνη

Οργανωμένα με λεωφορεία θα συμμετέχουν στην εκδήλωση μέλη και φίλοι του ΚΚΕ από την Κοζάνη. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 4 μ.μ., από την κεντρική πλατεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ