Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ
Στο 65,91% φτάνει η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Περισσότερο από 9% άνοδο κατέγραψε η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου του ΚΚΕ για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη, που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος. Με το πρόσφατο 6ο «κλείσιμο» των ΚΟ, η κάλυψη φτάνει στο 65,91%, από 56,57% την προηγούμενη βδομάδα.

Το «κλείσιμο» έφερε και ανακατατάξεις στη σειρά των Οργανώσεων με βάση το βαθμό κάλυψης του πλάνου τους. Στην πρώτη θέση παραμένει η ΚΟ Εξωτερικού, που έφτασε στο 84,31%, στη δεύτερη θέση όμως πέρασε η ΚΟ Αιγαίου με 77,38%, αφήνοντας την ΚΟ Κρήτης στην τρίτη θέση με 75,48%. Η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με 70,78% έφτασε ξανά στην τέταρτη θέση, από την οποία την είχε εκτοπίσει την περασμένη βδομάδα η ΚΟ Πελοποννήσου, η οποία τώρα είναι στην πέμπτη θέση με 67,36%. Η ΚΟ Θεσσαλίας είναι στην έκτη θέση με 67,27% και ακολουθεί η ΚΟ Αττικής με 66,82%, περνώντας μπροστά από την ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, που έφτασε στο 64,34% και με την οποία είναι σε άμιλλα. Η ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας είναι στην 9η θέση με 55,57%, ενώ στην 11η θέση είναι η ΚΟ Ηπείρου με 53,16% και στη 12η θέση η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας με 52,29%.

Η ΚΝΕ καλύπτει το πλάνο της κατά 60,91% και η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» κατά 67%.

Θυμίζουμε ότι η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ έχει ανακοινώσει τα κριτήρια και τα βραβεία της άμιλλας για την Οικονομική Εξόρμηση, αφού με τη λήξη της μεγάλης αυτής μάχης θα βραβευτούν οι τρεις πρώτες Οργανώσεις Περιοχής, σε ειδική εκδήλωση της ΚΕ.

Τα βραβεία είναι τα εξής:

Για την 1η Οργάνωση: Η σημαία του Κόμματος, τιμητική πλακέτα και τεχνικός εξοπλισμός.

Για τη 2η Οργάνωση: Τιμητική πλακέτα, τεχνικός εξοπλισμός και πίνακας ζωγραφικής από το Αρχείο του Κόμματος.

Για την 3η Οργάνωση: Τιμητική πλακέτα και τεχνικός εξοπλισμός.

Τα κριτήρια για την ανάδειξη των τριών πρώτων Οργανώσεων Περιοχής θα είναι οι παρακάτω δείκτες:

1. Ο βαθμός υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου της ΚΟ.

2. Η προσωπική συνεισφορά των μελών της ΚΟ («κόκκινα μεροκάματα») και η συγκέντρωση των κομματικών συνδρομών για Νοέμβρη - Δεκέμβρη.

3. Ο βαθμός ανταπόκρισης και στράτευσης των οπαδών και φίλων του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ