Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 100χρονα του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα στον κομμουνιστή ποιητή Γιοζέφ Ελιγιά, στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Τάσος Τόκας, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

-- Μουσικοθεατρική εκδήλωση - αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι, με τίτλο «Η εργατιά σπάει του κόσμου τα δεσμά», διοργανώνει η ΚΟΒ Κέντρου Αγ. Τριάδας Περιστερίου του ΚΚΕ, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο δημαρχείου Περιστερίου.

-- Η ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ ΕΒΕ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 9 Δεκέμβρη επίσκεψη στη Ραχούλα Καρδίτσας, στο Μουσείο Χαρίλαου Φλωράκη και στο μνήμα του συντρόφου Χαρίλαου στο Παλιοζογλώπι. Πούλμαν θα αναχωρήσουν από την πλ. Καραϊσκάκη στις 6.30 π.μ. Συμμετοχές στα τηλ.: 210.3809.327, 6988.033.520.

-- Η ΚΟ Αμαρίου Ρεθύμνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τα 100χρονα του ΚΚΕ, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στην ταβέρνα του Γιάννη Σημαντήρα, στον Φουρφουρά. Θα μιλήσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ