Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Θέλει ο δήμαρχος να κρυφτεί και του ... Μακρυγιάννη δεν τον αφήνει

Την παρουσία του δημάρχου Καλλιθέας Δ. Κάρναβου στο φασιστομνημόσυνο στου Μακρυγιάννη, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από χρυσαυγίτες και άλλα φασιστοειδή, καταγγέλλει στο λαό της πόλης η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει αναλυτικά:

«Στις 2/12/18 ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος εθεάθη, μαζί με χρυσαυγίτες και άλλα ναζιστικά απολιθώματα, στο ετήσιο εμετικό "μνημόσυνο" των απογόνων των χιτών και ταγματασφαλιτών ...στου Μακρυγιάννη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αντιπροσωπεία παραβρέθηκε από το φασιστικό - ναζιστικό - εγκληματικό συνονθύλευμα της Χρυσής Αυγής.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως ο κύριος Κάρναβος εμπνέεται από τέτοιου είδους εκδηλώσεις και έτσι εξηγείται γιατί κάθε φορά τα ψηφοδέλτιά του επιλέγει να τα "κοσμούν" διάφορα φασιστοειδή.

Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη τις μεγαλοστομίες και τα προεκλογικά τερτίπια, επικαλούμενος έντεχνα την Καλλιθέα της Αντίστασης, για να ψαρέψει σε θολά νερά.

Κ. δήμαρχε, όσο κι αν προσπαθείτε να το παίξετε δήθεν προοδευτικός και να κρατάτε ίσες αποστάσεις, στο όνομα της εθνικής ενότητας, η πραγματικότητα σας διαψεύδει για άλλη μια φορά.

Οποιος παραβρίσκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις, δεν μπορεί να μιλάει για το Σπίτι της οδού Μπιζανίου, το τυπογραφείο του ΕΑΜ, τα μπλόκα της οδού Δοϊράνης, του Ψυχιατρείου. Οποιος παραβρίσκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις, δεν μπορεί να μιλάει στο όνομα της Καλλιθέας της Αντίστασης, του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ, του Δεκέμβρη του '44.

Γιατί όπως και τότε έτσι και τώρα η διαχωριστική γραμμή είναι μία:

`Η με το λαό και τις ανάγκες του ή υπηρέτης του συστήματος που γεννάει τη φτώχεια, την εκμετάλλευση, τους πολέμους και το φασισμό. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ