Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χωρίς τους αγώνες θα ήμασταν στα αζήτητα!

«Κρατήσαμε όλα τα χρόνια της κρίσης και θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τις σημαίες του αγώνα», υπογράμμισε στην ομιλία του ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, για να προσθέσει πως «παρά τα παχιά τα λόγια των κυβερνώντων, ο κύκλος της αντιασφαλιστικής επίθεσης και των περικοπών δεν έχει τελειώσει... Γι' αυτό θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας, μαζί με το ταξικό και το λαϊκό κίνημα, ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους, τους τραπεζίτες και το κεφάλαιο. Γιατί μόνο με τους αγώνες μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα. Θα ήμασταν στα αζήτητα, κανένας δεν θα μας έδινε σημασία, αν δεν κάναμε αυτούς τους αγώνες».

Ταυτόχρονα, κατήγγειλε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, «που στα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων συνέχισε την ίδια πολιτική και προκλητικά τώρα μας ζητάει να είμαστε και ευχαριστημένοι γιατί δεν προχώρησε σε μία ακόμη περικοπή»! «Με ψίχουλα και ψέματα δεν θα συμβιβαστούμε, όλα τα κλεμμένα τα διεκδικούμε», ήταν η απάντηση των συγκεντρωμένων στο σχόλιο του ομιλητή.

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος χαιρετισμούς απηύθυναν ο Χρήστος Μπουρδούκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου, ο Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο Γιώργος Πεπόνης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων ΕΛΤΑ, ο Σωτήρης Ραυτόπουλος, πρόεδρος της ΠΟΣ ΟΣΕ, η Γεωργία Παπαδάκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ο Τέλης Κάντας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης, ο Γιώργος Βρανάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ, και ο Κώστας Τζατζάνης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Ομότιμων Μηχανικών του ΤΕΕ.

Χαιρέτισε επίσης η Παναγιώτα Ντελή από τον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων «Αξία». Χαρακτήρισε «σύγχρονη ντροπή του ελληνικού κράτους» το άρθρο 12 του νόμου Κατρούγκαλου για τις συντάξεις χηρείας, προσθέτοντας ότι οι σύζυγοι θανόντων «δεν επαιτούν, αλλά απαιτούν τις εισφορές που έχουν πληρώσει οι άνθρωποί τους στα ασφαλιστικά ταμεία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ