Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Εκδηλώσεις με θέμα την εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και την παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει το Κόμμα σε Περιφέρειες και δήμους πραγματοποιούν Κομματικές Οργανώσεις:

-- Η ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα, Τρίτη 18 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ στην Κοζάνη. Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, αύριο Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 11.30 π.μ. στη Λαμία, στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (Οθωνος 5, 2ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, αύριο Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» στην Καβάλα. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, αύριο, Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ. στην Πάτρα, σε αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων - ΕΣΗΕΠΗΝ (Μαιζώνος 200, 2ος όροφος). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ