Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ»
Σταθερά πάνω από τα 20.000 φύλλα η διακίνηση

Ενας χρόνος ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, από το Σαββατοκύριακο 9 - 10 Δεκέμβρη του 2017, οπότε ξεκίνησε την κυκλοφορία του ο «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου».

Από τότε μέχρι σήμερα, η κυκλοφορία της σαββατοκυριακάτικης έκδοσης έχει βοηθήσει τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να αξιοποιήσουν καλύτερα την εφημερίδα μας, να οργανώνουν την εξόρμηση πιο μαχητικά, αφού έχουν περισσότερο χρόνο για να τη διακινούν σε λαϊκά σπίτια και χώρους δουλειάς.

Αυτή η καλύτερη προσπάθεια που κάνουν συνολικά το Κόμμα και η ΚΝΕ αποτυπώνεται και στα στοιχεία της διακίνησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι για το πρώτο 9μηνο του 2018, η κυκλοφορία είναι κατά μέσο όρο στα 20.849 φύλλα, από τα οποία τα 9.726 στην Αττική και τα 11.123 στην επαρχία. Το μήνα Οκτώβρη, η μέση κυκλοφορία είναι στα 20.039 φύλλα.

Η σταθερή διακίνηση άνω των 20.000 φύλλων σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για το Κόμμα μας, που φανερώνει νέες δυνατότητες για να ανέβει κι άλλο η κυκλοφορία τόσο στο σαββατοκυριακάτικο όσο και στο καθημερινό φύλλο.

Μπαίνοντας στον νέο αιώνα ζωής του Κόμματος, μπορούμε να βάλουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, για να κερδίσουμε νέους αναγνώστες από την εργατική τάξη και τη νεολαία. Ειδικά τους επόμενους μήνες, το καθήκον αυτό είναι πρώτης προτεραιότητας, αφού οι μάχες που θα δώσουμε απαιτούν διαρκή εξοπλισμό με επιχειρήματα, συζήτηση άνθρωπο τον άνθρωπο και πλατύ άνοιγμα στα εργατικά - λαϊκά στρώματα.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ