Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Οι ΚΟ Αγρινίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση το Σάββατο 22 Δεκέμβρη, στις 9 μ.μ., στο «Πιθάρι» (Ηρακλείτου, Γιαννούζι). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οι ΚΟΒ Νίκαιας του ΚΚΕ και η ΤΟ Πειραιά της ΚΝΕ καλούν το Σάββατο 22 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στην Ενωση Σμυρναίων Νίκαιας (28ης Οκτώβρη & Θεσσαλίας), στη θεατρική παράσταση «Το φως που καίει», του Κ. Βάρναλη, από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 23 Δεκέμβρη:

-- Η ΚΟ Ακτίου - Βόνιτσας διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «Sozos Inn Hotel» στη Βόνιτσα. Θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Αγρινίου.

-- Η ΚΟ Μακρακώμης καλεί στις 8.30 μ.μ. σε συνεστίαση στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Παλιάς Γιαννιτσούς

Το Σάββατο 29 Δεκέμβρη, η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ καλεί στις 8 μ.μ. σε λαϊκό - ποντιακό γλέντι στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορομηλιάς με τους αδερφούς Ιακωβίδη. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Γιάννης Φαχουρίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Κιλκίς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ