Τετάρτη 9 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεστιάσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 12 Γενάρη στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Χαλκίδας του ΚΚΕ διοργανώνουν την ετήσια συνεστίαση, στο κλειστό γήπεδο «Χαλκιά - Αναστασιάδη» (Κυκλάδων 18 - κάθετος Ληλαντίων), με ζωντανή μουσική, καλό φαγητό και κρασί. Θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στη συνεστίαση θα απονεμηθούν τα βραβεία άμιλλας στις πρωτοπόρες ΚΟΒ της ΤΟ Εύβοιας για την Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2018.

Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίασή της την Κυριακή 13 Γενάρη στη 1 μ.μ., στο χώρο του Τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η είσοδος θα γίνεται από το κτίριο του Πολυτεχνείου, απέναντι από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Την ετήσια συνεστίασή της διοργανώνει η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, την Κυριακή 13 Γενάρη στη 1 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ Σερρών.

Γλέντι διοργανώνουν οι ΚΟ Καλαμαριάς του ΚΚΕ, την Κυριακή 13 Γενάρη μετά τη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 4ου και 5ου Λυκείου Βότση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική με τους Νίκο Ταλέα, Μαρία Φραγκούλη και το συγκρότημά τους.

Η ΚΟΒ Πρόνοιας Νοτίων Προαστίων Αττικής και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ του ΚΚΕ καλούν σε συνεστίαση την Κυριακή 13 Γενάρη στη 1 μ.μ., στο μεζεδοπωλείο «Μπερμπάντης Γάτης» (Ασυρμάτου 13, Αγιος Δημήτριος). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει η ΤΟ Κοζάνης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 16 Γενάρη στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ