Τετάρτη 9 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανακοίνωσε τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Δεύτερος από αριστερά ο Γιώργος Κουλούρης, υποψήφιος δήμαρχος Κέρκυρας. Η Αλεξάνδρα Μπαλού δεύτερη από δεξιά
Δεύτερος από αριστερά ο Γιώργος Κουλούρης, υποψήφιος δήμαρχος Κέρκυρας. Η Αλεξάνδρα Μπαλού δεύτερη από δεξιά
Τους επικεφαλής των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον δήμο Κέρκυρας, παρουσίασε την Παρασκευή 4 Γενάρη η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του Κόμματος.

Την παρουσίαση και την κεντρική εισήγηση για το πολιτικό περιεχόμενο της πάλης έκανε η Μυρσίνη Χαραλάμπους, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας και Γραμματέας της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, καλώντας το λαό και με την ψήφο του να καταδικάσει την κύρια αιτία που δημιουργεί και οξύνει τα προβλήματά του. Να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, στις ευρωεκλογές τον Μάη και στις βουλευτικές όποτε και να γίνουν.

«Καλούμε το λαό με την ψήφο του να ενισχύσει την πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, με ενισχυμένο το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και στη Βουλή, με περισσότερους αγωνιστές και κομμουνιστές δημοτικούς - περιφερειακούς συμβούλους και δημάρχους, που θα διεκδικούν και θα συγκρούονται για τα συμφέροντα του λαού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, σύντομη παρέμβαση έκανε η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός «δεν έχει ανάγκη από περιφερειάρχες που λειτουργούν ως μάνατζερ της επιχειρηματικής δράσης και μιας εχθρικής για την πλειοψηφία του λαού πολιτικής, που ενώνονται στο όραμα της ανταγωνιστικότητας και μαλώνουν για το ποιος θα τη διαχειριστεί και για ποια συμφέροντα. Οι άλλοι συνδυασμοί στοιχίζονται με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των λίγων και οικονομικά ισχυρών, εμείς στοιχιζόμαστε με τις ανάγκες των πολλών, που δημιουργούν τον πλούτο. Αυτή είναι η διαφορά μας». Θυμίζουμε ότι το βιογραφικό της Αλεξάνδρας Μπαλού παρουσιάστηκε από τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» στο φύλλο στις 29-30/12/18.

Ο Γιώργος Κουλούρης, υποψήφιος δήμαρχος Κέρκυρας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τεράστιο πρόβλημα των απορριμμάτων που αντιμετωπίζει το νησί, τονίζοντας ότι στην καθημερινή ατζέντα της σημερινής δημοτικής αρχής είναι και η καταστολή, όπως άλλωστε απαιτεί η αντιλαϊκή πολιτική.

Ο Γ. Κουλούρης γεννήθηκε στις Αργυράδες Κέρκυρας το 1957. Είναι συνταξιούχος συνεταιριστικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας και μέλος της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Επί χρόνια στέλεχος του Κόμματος στο επίπεδο της περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας και πρώην Γραμματέας της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Εχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του ΕΚ Κέρκυρας και της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ