Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΑΣΟΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ
Περιοδείες σε σχολεία της Θεσσαλίας

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας, με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, περιόδευσε την Πέμπτη 7/2 στα 15ο και 38ο Δημοτικά Σχολεία Λάρισας. Μιλώντας στους εκπαιδευτικούς, ο Τ. Τσιαπλές αναφέρθηκε στα προβλήματα του εκπαιδευτικού συστήματος, τονίζοντας την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας τρίχρονης Προσχολικής Αγωγής και ενός Ενιαίου Δωδεκάχρονου υποχρεωτικού σχολείου, με σκοπό την ολόπλευρη μόρφωση και καλλιέργεια της προσωπικότητας κάθε νέου πριν από την επαγγελματική επιλογή.

Σημείωσε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» στηρίζει το αίτημα της άμεσης μονιμοποίησης χωρίς όρους και προϋποθέσεις των αναπληρωτών και όλων των συμβασιούχων γενικότερα, δηλώνοντας την αντίθεσή της στο νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το σύστημα προσλήψεων - διορισμών των εκπαιδευτικών.

Τέλος, κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να ισχυροποιήσουν με την ψήφο τους, ακόμα κι αν έχουν επιφυλάξεις, τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και τους δήμους, ενισχύοντας το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές, όταν αυτές ορισθούν, καθώς είναι η μόνη ψήφος που πηγαίνει κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές και ισχυροποιεί τον λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ