Τετάρτη 3 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Απεργία αύριο στη «First Data»

Σε απεργία προχωρά αύριο, Πέμπτη, το Σωματείο Εργαζομένων στη «First Data», διεκδικώντας την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ. Η απόφαση του ΔΣ του Σωματείου για την κήρυξη απεργίας επικυρώθηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις στις οποίες προχώρησαν οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στη Σπ. Πάτση και στον Αγιο Στέφανο.

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να «νεκρώσουν» αύριο όλους τους χώρους δουλειάς, να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις και να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της κινητοποίησης απευθύνει το Σωματείο. Τονίζει ότι η απεργία θα δώσει «μια πρώτη απάντηση στην εργοδοσία που "παίζει" με τις ανάγκες και τις αγωνίες μας όταν προτείνει αύξηση 40 ευρώ στους μισθούς μας σε βάθος διετίας».

«Δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τους εργαζόμενους. Δεν "τσιμπάμε" στα ψευτοδιλήμματα της εργοδοσίας, γιατί γνωρίζουμε καλά ότι τα κέρδη τους τα βγάζουν στις πλάτες μας και αυτό θέλουν να θωρακίσουν, με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, χωρίς Σύμβαση και με μισθούς πείνας», αναφέρει το Σωματείο στην ανακοίνωσή του και καταλήγει: «Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Διεκδικούμε τα αυτονόητα. Παλεύουμε για αυξήσεις στους μισθούς μας, για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ