Τετάρτη 3 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε «ελεγχόμενο περιβάλλον» ετοιμάζει τις βρωμοδουλειές της η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ

Σε απόρθητο φρούριο για τις βρωμοδουλειές της επιχειρεί να μετατρέψει η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ το ξενοδοχείο στη Ρόδο, όπου είναι προγραμματισμένο να γίνει το 37ο Συνέδριο, σε μια προσπάθεια να νομιμοποιήσει τη νοθεία και την καραμπινάτη παρέμβαση της εργοδοσίας, πίσω από κλειστές πόρτες και μακριά από τα «αδιάκριτα» βλέμματα Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και συνδικάτων, που αποκαλύπτουν τις βρωμιές της και παλεύουν για συνέδριο εργατών, όχι νόθων και εργοδοτών.

Μάλιστα, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έχει απαιτήσει από την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου να θωρακίσει κυριολεκτικά κάθε είσοδο του κτιρίου, αφήνοντας μόνο μια μικρή και απόλυτα ελεγχόμενη πόρτα! Περιμετρικά του κτιρίου έχουν ακροβολιστεί σεκιουριτάδες, που «περιφρουρούν» το χώρο και ελέγχουν όποιον πλησιάσει.

Την κατάσταση αυτή και τις νέες αθλιότητες της συνδικαλιστικής μαφίας διαπίστωσε αντιπροσωπεία της ΔΑΣ, αποτελούμενη από τους Νίκο Παπαγεωργίου και Σωτήρη Πουλικόγιαννη, μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ, που πήγαν στο χώρο του συνεδρίου και τους απαγορεύτηκε η είσοδος, με την αιτιολογία ότι δεν είναι στη λίστα που παρέδωσε η ΓΣΕΕ στη διεύθυνση του ξενοδοχείου!

Μάλιστα, τη σχετική απαγόρευση μετέφερε στους συνδικαλιστές ο ίδιος ο διευθυντής του ξενοδοχείου και την επιβεβαίωσε η ιδιοκτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πελάτης που πληρώνει μπορεί να βάζει όποιον θέλει μέσα στο ξενοδοχείο! Να σημειωθεί ότι την ώρα που εξελίσσονταν αυτές οι σκηνές, ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ, Κιουτσούκης, και η κουστωδία του περνούσαν με την άνεσή τους μέσα στο 5άστερο ξενοδοχείο!

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από εργαζόμενους του νησιού αναφέρουν ότι η ίδια ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έχει επιστρατεύσει δεκάδες σεκιουριτάδες και μπράβους της νύχτας από το νησί, προκειμένου να «περιφρουρήσει» τις νόθες διαδικασίες, όπως έκανε και η πλειοψηφία της ΟΙΥΕ στο δικό της συνέδριο, πριν από έναν μήνα περίπου.

Δεν θα περάσουν οι άθλιες μεθοδεύσεις!

Σε δήλωσή τους εκ μέρους της ΔΑΣ, οι δύο συνδικαλιστές καταγγέλλουν τις πρακτικές μαφίας από την ηγεσία της ΓΣΕΕ με στόχο να «νομιμοποιηθούν» η νοθεία, οι δεκάδες αντιπρόσωποι - μαϊμού, οι εργοδότες που παρουσιάζονται στο συνέδριο ως εκπρόσωποι των εργατών. Καταγγέλλουν επίσης ότι οι μεθοδεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν την προσπάθεια της ηγετικής ομάδας να στήσει συνέδριο με προαποφασισμένη σύνθεση και αποτέλεσμα.

«Οι άθλιες αυτές μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν! Ομοσπονδίες, Συνδικάτα και Εργατικά Κέντρα, που μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη τη χώρα παλεύουν για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών, θα δώσουν την απάντηση που πρέπει με τις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν στη Ρόδο, στις 3 και 4 Μάρτη», καταλήγουν στη δήλωσή τους οι συνδικαλιστές της ΔΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ