Πέμπτη 23 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ
Είναι τιμή να 'μαστε με τους πρωτοπόρους, τους αυθεντικούς, τους έντιμους αριστερούς

Καλησπέρα κατακόκκινο Σύνταγμα!

Σε όλους εσάς, τους μαχητικούς, τους ανυποχώρητους, τους αποφασισμένους για την κόκκινη ψήφο, την αντισυστημική, την αντιφασιστική, την ψήφο της λαϊκής νίκης!

Είμαστε σίγουροι και αισιόδοξοι. Ολο και περισσότεροι εκδηλώνουν καθημερινά τη στήριξή τους στο ΚΚΕ. Ακόμη κι όσοι διατηρούν κάποιες επιμέρους επιφυλάξεις, ξέρουν πως τώρα κάνουν το σωστό.

Είναι τιμή να 'μαστε με τους πρωτοπόρους, τους αυθεντικούς, τους έντιμους αριστερούς, σ' αυτήν την κρίσιμη μάχη.

Με αυτούς που με πράξεις και όχι λόγια αντιπαλεύουν τους φασίστες, τον ρατσισμό απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες, στους ανθρώπους με διαφορετικές επιλογές στην προσωπική τους ζωή. Και μπορούν να το κάνουν, γιατί διεκδικούν ίσα κοινωνικά δικαιώματα για όλους, χωρίς διακρίσεις, γιατί παλεύουν ενάντια στο σύστημα, που ξεχωρίζει και τελικά χωρίζει τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχει κατάκτηση δικαιωμάτων και ελευθεριών αυτού του λαού, που να μη συνδέεται με αγώνες του ΚΚΕ.

Για περισσότερα από 100 χρόνια, δεν υπήρξε προσβολή της δημοκρατίας, εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας της χώρας, που το ΚΚΕ δεν βρέθηκε στην πρώτη γραμμή αντίστασης.

Θέλουμε και τώρα να είσαι μαζί μας, εσύ που δεν έχεις αποφασίσει ακόμη, όπως κι εσύ που ψηφίζεις για πρώτη φορά. Σκέψου λογικά, μελετώντας την Ιστορία. Δες πόσο στοίχισε η παραπλάνηση του κόσμου, από τη λάθος εικόνα που έδιναν οι καθεστωτικοί φακοί, στην Ιστορία, στους αγώνες και τις θέσεις του ΚΚΕ. Δες τι έγινε, όταν κάποτε, τιμωρώντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ψήφιζαν Σημίτη, ύστερα για να τιμωρήσουν αυτόν ψήφιζαν Καραμανλή κι ύστερα Γιώργο Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα. Σοβαρά, υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται τώρα να τον τιμωρήσουν, ψηφίζοντας έναν Μητσοτάκη; Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως φταίνε τα πρόσωπα; Αφού αποδείχτηκε στην πράξη ότι οι πολιτικές τους είναι ίδιες, ίδια συμβόλαια εκτελούν. Αφού ο ένας συνεχίζει τη «δουλειά» του άλλου... Ποιος σοβαρός άνθρωπος εμπιστεύεται τη θλιβερή καρικατούρα της «Προοδευτικής συμμαχίας», που στο όνομα της αριστεράς εξυπηρετεί την αντίδραση και τον φασισμό; Μια ερμαφρόδιτη συμμαχία, μια τερατογένεση!

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπαιδεύτηκε άριστα - μαζί με τα ξέφτια του ΠΑΣΟΚ, στα κόλπα της διεφθαρμένης σοσιαλδημοκρατίας. Και τώρα με τη Συμμαχία - Φρανκενστάιν διεκδικεί ντοκτορά στον τυχοδιωκτισμό.

Αυτή η παρέα του «ό,τι να 'ναι» εμποδίζει - λέει - την άνοδο της ακροδεξιάς. Μα με ακροδεξιούς δεν συγκυβερνούσε τόσο καιρό; Ποιον κοροϊδεύει; Οι δολοφόνοι του Φύσσα ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ποιος ακριβώς θα εμποδίσει τους φασίστες; Αυτός που καλλιεργεί κλίμα ανοχής σε εθνικιστικές και ακροδεξιές αντιλήψεις;

Ο «μπαμπούλας» της ακροδεξιάς και του φασισμού (που πάντα φύτρωνε στον θυμό του κόσμου) μια χαρά εξυπηρετεί για να περαστούν αντιλαϊκά μέτρα, για να υλοποιηθούν οι πιο βάρβαρες αποφάσεις της ΕΕ, για να οδηγήσουν σε μια φοβισμένη και όλο πιο συντηρητική κοινωνία. Αυτήν που βολεύει την ΕΕ.

Ε, αυτήν δεν τη θέλουμε εμείς!

Εμείς τη θέλουμε δίκαιη, χωρίς εκμετάλλευση και πολέμους.

Και αγωνιζόμαστε για αυτήν, με το ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε! Διεκδικητικά! Ανυπότακτα! Με πολλά κόκκινα ψηφοδέλτια στις κάλπες στις 9 Ιούνη! (2024-05-29 00:00:00.0)
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει για συνεργάτη του τον παραχαράκτη της Ιστορίας, Μαραντζίδη (2023-05-31 00:00:00.0)
Αυτήν τη φορά ψηφίζω ΚΚΕ! (2019-04-13 00:00:00.0)
Γιατί το ΚΚΕ λέει ότι η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για συμμαχία ενάντια στην ακροδεξιά και τον φασισμό είναι προσπάθεια να παγιδευτεί ο λαός; (2019-04-10 00:00:00.0)
Η πρώτη σου ψήφος να είναι κόκκινη! (2019-02-27 00:00:00.0)
Περί «ξενοφοβίας και ρατσισμού» (2013-05-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ