Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΘΕΑΝΩ ΚΑΠΕΤΗ
Πανκινητοποίηση για ισχυρό ΚΚΕ ώστε να οργανώσουμε την αντεπίθεση

Σε συγκέντρωση στις Σέρρες μίλησε το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος

Σάλπισμα πανκινητοποίησης για ισχυρό ΚΚΕ δόθηκε από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στις Σέρρες, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας. Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κρονίου, παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Σερρών, Αγγελάκης Χρήστος, Βερτζώνης Εμμανουήλ, Μπρούντζιου Ζωή, Παναγιώτης Θεμιστοκλής, Σαραντίδου Φιλιώ, Σπέντζου Ευθυμία, Φαρμάκης Ευαγγελία, Χουβαρδάς Ιωάννης. Χαιρέτισε επίσης η Φιλιώ Σαραντίδου.

Μεταξύ άλλων η Θεανώ Καπέτη τόνισε: «Στην κάλπη και την επόμενη μέρα χρειαζόμαστε ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ για να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας. Για να βάλουμε μπροστά τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες, τη δυνατότητα και την προοπτική της πραγματικής κοινωνικής ευημερίας.

Γιατί το ζήτημα τελικά δεν είναι να ψηφίζουμε, πολλοί με βαριά καρδιά, το δήθεν "μικρότερο κακό" το οποίο πάντα οδηγεί στο μεγαλύτερο. Ετσι φτάσαμε π.χ. από τη λεγόμενη "γενιά των 700 ευρώ" στη "γενιά των 300 ευρώ και αν"...

Ετσι φτάσαμε σε διαδοχικές διαψεύσεις προσδοκιών για κάτι καλύτερο και ορισμένοι και στην απογοήτευση ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν. Ετσι φτάσαμε τα παιδιά το 2019 να έχουν χειρότερη προοπτική από τους γονείς τους όταν αυτοί έκαναν τα πρώτα τους βήματα.


Υπάρχει όμως δρόμος για να ζήσουμε καλύτερα! Είναι το σχέδιο που καταθέτει στο λαό το ΚΚΕ για το σήμερα και το αύριο.

Σήμερα με οργάνωση στα σωματεία, στους αγροτικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, στα σχολεία, με ισχυρό ΚΚΕ βάζουμε εμπόδια, διεκδικούμε πραγματική ανακούφιση για τους πολλούς. Αλλάζουμε τους συσχετισμούς ώστε αύριο από καλύτερες θέσεις να πετύχουμε τις μεγάλες ανατροπές σε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό επίπεδο, που θα επιτρέψουν:

-- Την αξιοποίηση των μεγάλων παραγωγικών δυνατοτήτων και την απορρόφηση όλων των ανέργων.

-- Την πραγματική συμμετοχή των εργαζομένων στο σχεδιασμό, υλοποίηση, έλεγχο της παραγωγής και των κοινωνικών υπηρεσιών.

-- Εισόδημα που να καλύπτει πραγματικά τις μεγάλες ανάγκες.

-- Μείωση του χρόνου εργασίας που επιτρέπει η άνοδος της παραγωγικότητας της εργασίας.

-- Δωρεάν σύγχρονη Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια, Κοινωνική Ασφάλιση, προστασία της μητρότητας, αλλά και κατοικία και μεταφορές.

-- Εξασφαλισμένες διακοπές για όλους αλλά και πρόσβαση σε δωρεάν σύγχρονες υποδομές αθλητισμού και πολιτισμού.

Δηλαδή έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, μια κοινωνία που θα έχει στο επίκεντρό της τις κοινωνικές ανάγκες, τους εργαζόμενους και όχι τα κέρδη των λίγων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θεματικές εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες(2023-04-19 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε Σέρρες και Χαλκιδική(2023-02-21 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2017-09-05 00:00:00.0)
Βιβλιοπαρουσιάσεις, εκδηλώσεις - συζητήσεις(2014-11-08 00:00:00.0)
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στις Σέρρες(2006-04-19 00:00:00.0)
Η σημαία του Φεστιβάλ ανεμίζει παντού(1999-08-31 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ