Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Σήμερα το συλλαλητήριο στον Τύρναβο

Αποψη από την κινητοποίηση της Καρδίτσας
Αποψη από την κινητοποίηση της Καρδίτσας
Αποφασισμένοι να εντείνουν τον αγώνα τους κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ είναι οι αγρότες της Θεσσαλίας. Σήμερα στους δρόμους του αγώνα βγαίνουν με τα τρακτέρ και οι αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου που θα πραγματοποιήσουν στις 11 το πρωί αγροτικό συλλαλητήριο. Το συλλαλητήριο θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης και πραγματοποιείται ύστερα από τα μεγαλειώδη αγροτικά συλλαλητήρια σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Φάρσαλα.

Την περαιτέρω αγωνιστική δράση τους συντονίζουν και οι αγρότες των Τρικάλων. Σ' αυτή την κατεύθυνση τη Δευτέρα στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εκπροσώπων των αγροτικών συλλόγων και των Ομοσπονδιών του νομού στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων.

Επίσης, οι αγρότες της Καρδίτσας, όπως αποφασίστηκε σε μαζική σύσκεψη εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων και των δύο Ομοσπονδιών του νομού, που έγινε την περασμένη Τετάρτη, από τις 3 Δεκέμβρη θα βγουν στις πλατείες και στους δρόμους όλων των χωριών και των επαρχιών του νομού. Αποφασίστηκε, επίσης, για τις 10 Δεκέμβρη, νέο αγροτικό συλλαλητήριο, με τρακτέρ, στην πόλη της Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ