Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Οχτωβριανής Επανάστασης, αύριο Σάββατο, 1/12, στις 6 μ.μ., στο χώρο της Φοιτητικής Εστίας, Πατησίων 279-281. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, προβολή ντοκιμαντέρ με σπάνιο ιστορικό υλικό, έκθεση φωτογραφίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ αύριο Σάββατο στα «Χίλια δένδρα» (Αλσος Παπαράντζας) στην Καρδίτσα.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, αύριο Σάββατο, στο χώρο του «ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ».

- Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 83 χρόνια του ΚΚΕ πραγματοποιείται αύριο Σάββατο, στις 7.00 το απόγευμα, στη Στουτγκάρδη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ οργανώνει καμπάνια ενημέρωσης των εργαζομένων για το χαρακτήρα και τις επιπτώσεις των μέτρων στο χώρο της Υγείας. Στα πλαίσια αυτά, τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί εξόρμηση από κλιμάκιό της, με επικεφαλής την Λέτα Μεθωνιού, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του Κόμματος στο χώρο του ΠΕΠΑΓΝΗ και συζήτηση με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Στις 12.30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ (οδός 1821, αριθμός 39) και στις 7 μ.μ. η Λέτα Μεθωνιού θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση για το ίδιο θέμα και τις θέσεις του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου (Κριτοβουλίδου 19 και Γιαμπουδή).

- Η ΚΟΒ Κατασκευών Πάτρας του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ για την αγωνιστική συσπείρωση και συνεργασία» με ομιλητή, μέλος από την ΚΕ του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου.

- Συνεστίαση προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκέμβρη η Αχτιδική Επιτροπή Αλμυρού του Κόμματος στο κέντρο «Κωνσταντίνος Ούτας», όπου θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα «ΝΟΣΤΟΣ» και «Ωδική κυκλοφορία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ