Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 19.00 στην εκπομπή «Ενα βιβλίο μία ιστορία» το πρώτο μέρος της παρουσίασης του βιβλίου της καθηγήτριας οικονομίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μαρίας Νεγρεπόντη - Δελιβάνη «Συνωμοτική Παγκοσμιοποίηση», που έγινε στην αίθουσα Γερουσίας της Παλιάς Βουλής την Πέμπτη, 8 Νοέμβρη.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Το Στίγμα» τη συζήτηση που συντονίζει σήμερα ο Χρήστος Μαργανέλης με τους: Θανάση Αλεξόπουλο γραμματέα της ΠΑΣΚΕΒΕ, Δημήτρη Μάο πρόεδρο της ΔΑΚΜΕ, Μπάμπη Μηνά υπεύθυνο επιμελητηρίων της ΔΗΚΕΒΕ και Δήμο Ευφραιμίδη υπεύθυνο επιμελητηρίων της ΑΣΚΕΒΕ για τα προβλήματα των ΕΒΕ και συγκεκριμένα το ζήτημα των επιμελητηρίων.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Παρεμβολές» τη συζήτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηγεωργίου, με εκπροσώπους φορέων, που διοργανώνουν το ολονύχτιο βήμα καταγγελίας για την ελληνική εμπλοκή στον άδικο πόλεμο και τη στάση του λαϊκού κινήματος. Απευθείας συνδέσεις με το χώρο έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Ο ήχος της γραφής και της σιωπής». Η Σοφία Αδαμίδου συναντά τον Οδυσσέα Χατζόπουλο στον εκδοτικό οίκο ΚΑΚΤΟΣ και συζητούν για την αρχαία ελληνική γραμματεία, για την ελληνική γλώσσα και τη γνωστή πρόταση της Αννας Διαμαντοπούλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ