Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
«Φαγωμάρα» μεταξύ Κογκρέσου και Λευκού Οίκου

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Δίχως εκπρόσωπο της κυβέρνησης αναμένεται να συνεδριάσει αύριο, Τετάρτη, η επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που εξετάζει το ενδεχόμενο παραπομπής του Αμερικανού Προέδρου σε δίκη. Την απόφαση γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους ο Πατ Σιπολόνι, νομικός σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου, Ντ. Τραμπ, ενώ αργότερα κατατέθηκε σχετική επιστολή στον Λευκό Οίκο. Στο μεταξύ, οι Επιτροπές Πληροφοριών, Εξωτερικών Υποθέσεων και Εποπτείας στη Βουλή των Αντιπροσώπων αναμένεται να δημοσιοποιήσουν την επίσημη αναφορά που έχουν συντάξει, μέσα στις επόμενες λίγες μέρες, σχετικά με τις αποδείξεις που έχουν συγκεντρώσει, για την παραπομπή του Προέδρου Τραμπ.

Και ενώ μαίνονται οι ενδοαστικές κόντρες ανάμεσα σε κυβέρνηση και Κογκρέσο, ο Πρόεδρος Τραμπ σκέφτηκε χτες να αποκλείσει από τις συνεντεύξεις Τύπου τους δημοσιογράφους του δικτύου «Μπλούμπεργκ», που έχει πάρει το όνομα του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του, ο οποίος έθεσε και επίσημα υποψηφιότητα για να πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών.

  • Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Μιλγουόκι ακούστηκαν χτες βράδυ με ύποπτο δράστη έναν 17χρονο. Ο νεαρός πυροβολήθηκε από αστυνομικό, που μετέβη στο χώρο του περιστατικού, και συνελήφθη. Κανένας άλλος μαθητής δεν τραυματίστηκε κατά το περιστατικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ