Σάββατο 25 Γενάρη 2020 - Κυριακή 26 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι προσυγκεντρώσεις στην Αττική

Συνδικάτα και μαζικοί φορείς της Αττικής προετοιμάζονται να δώσουν μαζικό «παρών» στο συλλαλητήριο του Σαββάτου.

Για την κινητοποίηση έχουν οριστεί για τις 10.30 π.μ. προσυγκεντρώσεις υποδοχής, τόσο στην Ομόνοια, από όπου στις 11 π.μ. θα ξεκινήσει η πορεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, όσο και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το Σύνταγμα, από όπου θα περάσει η πορεία.

Συγκεκριμένα, προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στα εξής σημεία:

Ομόνοια: Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Ομοσπονδίες, κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία του Φαρμάκου, των Τροφίμων - Ποτών, του Τύπου - Χάρτου, του Ιματισμού - Δέρματος, το Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής, το Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής, η Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, μαζικοί φορείς από την Α' Αθήνας και το Γαλάτσι, Σύλλογοι και Ομάδες της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, Σωματεία Συνταξιούχων, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

Πλατεία Κλαυθμώνος: Κλαδικό Συνδικάτο και επιχειρησιακά σωματεία στον Τουρισμό - Επισιτισμό, Ομοσπονδία και Ενωση Λογιστών Αττικής, κλαδικό και επιχειρησιακά σωματεία στο Χρηματοπιστωτικό, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Αθήνας και Πειραιά, Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά, Σωματεία Καθαριστριών Αθήνας και Πειραιά, σωματεία από το χώρο του Θεάματος - Ακροάματος, εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, μαζικοί φορείς του Νότιου και του Βόρειου Τομέα της Αθήνας.

Παλιά Βουλή: Σωματεία των ΟΤΑ, της Περιφέρειας Αττικής, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, η ΟΕΝΓΕ, σωματεία εργαζομένων σε δημόσια και ιδιωτική Υγεία, σε δημόσια και ιδιωτική Εκπαίδευση, η Επιτροπή Αγώνα Δικηγόρων, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, μαζικοί φορείς του Ανατολικού τομέα της Αττικής και της περιοχής των Μεσογείων.

Σύνταγμα: Ομοσπονδία Οικοδόμων και συνδικάτα των Κατασκευών, ΣΕΤΗΠ και επιχειρησιακά σωματεία των Τηλεπικοινωνιών, Σωματείο Ταχυμεταφορών, ναυτεργατικά σωματεία και εργαζόμενοι από τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, μαζικοί φορείς του Πειραιά, της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι.

Λεωφορεία για το συλλαλητήριο

Για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση λεωφορεία θα αναχωρήσουν το πρωί του Σαββάτου από τη Λαμία (7 π.μ., μπροστά από τον «Κωτσόβολο») και τη Χαλκίδα (8 π.μ., από τον Βούρκο).

Πούλμαν για τη συγκέντρωση θα αναχωρήσουν επίσης από τα Ανω Λιόσια (9.15 π.μ., τριγωνική πλατεία, πίσω από το δημαρχείο), το Μενίδι (9.20 π.μ., πλατεία Καράβου) και τον Κόκκινο Μύλο (9.30 π.μ., τριγωνική πλατεία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ