Τετάρτη 22 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ενισχυμένο με σημαντική αύξηση της συμμετοχής στις αρχαιρεσίες

Τους εργαζόμενους του κλάδου που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες, δυναμώνοντας το σωματείο τους, χαιρετίζει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ηρακλείου.

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν από τις 9/7 έως τις 12/7, ψήφισαν 391 εργαζόμενοι (από 200 το 2017), με αποτέλεσμα το Συνδικάτο να εκλέξει 8 (από 3) αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο και 9 (από 4) αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία.

«Το Συνδικάτο μας ιδρύθηκε πριν 3,5 χρόνια και από την πρώτη στιγμή έδωσε ξεκάθαρο στίγμα σχετικά με τη γραμμή που ακολουθεί! Τη γραμμή της σύγκρουσης με την εργοδοσία, όταν πρόκειται για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, τη γραμμή της υπεράσπισης των εργαζομένων χωρίς υπεκφυγές και υποχωρήσεις. Αυτήν τη γραμμή πάλης επικροτούν οι εργαζόμενοι του κλάδου μας και είναι αυτή που αύξησε σημαντικά τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες και συμβάλλει στην αλλαγή των συσχετισμών στο συνδικαλιστικό κίνημα», σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

  • Τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του, ιδιαίτερα τη συμμετοχή γυναικών και μεταναστών εργατών, χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η νέα Διοίκηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής. «Το μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής δόθηκε», τονίζει και καλεί τους εργαζόμενους να μετατρέψουν τη δυναμική που αποτυπώθηκε στις εκλογές σε οργάνωση στους χώρους δουλειάς, με δημιουργία σωματειακών επιτροπών, ενίσχυση των επιχειρησιακών σωματείων από περισσότερους εργαζόμενους, αγώνα για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και ζωής, για ΣΣΕ που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ