Τετάρτη 22 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Περιοδείες σε εγκαταστάσεις του ΙΤΥΕ

Περιοδεία στα γραφεία του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) στην Αθήνα πραγματοποίησε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου, σε συνέχεια προηγούμενης περιοδείας στις αποθήκες του ΙΤΥΕ στον Ασπρόπυργο την περασμένη Παρασκευή.

Η παρέμβαση του Συνδικάτου έγινε μετά από το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και τα λειψά μέτρα που λήφθηκαν μετά από αυτό, όπως το ότι εξετάστηκαν μόνο οι εργαζόμενοι στον Ασπρόπυργο, όπου δουλεύει ο εργαζόμενος, αλλά δεν εξετάστηκαν οι εργαζόμενοι στα γραφεία της Αθήνας, παρότι γίνονται μετακινήσεις από τον ένα χώρο δουλειάς στον άλλο.

Εκπρόσωπος της ΔΣ του ΙΤΥΕ προσπάθησε, χωρίς αποτέλεσμα, να εμποδίσει την περιοδεία, μην αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στο κλαδικό Συνδικάτο να απευθύνεται στους εργαζόμενους! Η περιοδεία συνεχίστηκε κανονικά, με το Συνδικάτο να καλεί τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Ακόμα αναδείχθηκε και ότι η ιδιωτικοποίηση δημόσιων οργανισμών, όπως ήταν το ΙΤΥΕ πλήττει τα δικαιώματά τους. Ακολούθησε παρέμβαση στον πρόεδρο του ΙΤΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ