Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Δεκάδες κρούσματα σε δομή ανήλικων προσφύγων

Σε καραντίνα τέθηκε χτες δομή ανήλικων προσφύγων στον Βύρωνα, όπου εντοπίστηκαν 28 κρούσματα του νέου κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα αφορούν τόσο εργαζόμενους στη δομή όσο και ανήλικους πρόσφυγες.

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, η δομή τέθηκε σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων για 14 μέρες. Μέχρι τις 14/9 αναστέλλεται η δυνατότητα εισόδου και εξόδου στη δομή, εξαιρουμένου του προσωπικού, το οποίο μπορεί να εναλλάσσεται κάθε 48 ώρες. Η τροφοδοσία και η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνονται χωρίς είσοδο των προμηθευτών σε αυτήν.

Αντίστοιχα περιοριστικά μέτρα τέθηκαν σε εφαρμογή και για τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Μοσχάτο, στην οποία επιβεβαιώθηκε κρούσμα. Τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύσουν μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στους φιλοξενούμενους και στο προσωπικό της μονάδας.

Κλειστές οι υπηρεσίες στο δήμο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας

Κλειστές θα παραμείνουν τις επόμενες μέρες μια σειρά από υπηρεσίες στο δήμο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θετικοί έχουν βρεθεί ένας αντιδήμαρχος και ένας υπάλληλος καθαριότητας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ